Suntem cu totul nepregătiţi pentru grozăviile ce vor urma. Suntem legaţi cu multe lanţuri grele de SISTEM si nu vrem nici măcar să ne gândim sa mai zdrobim din ele 


 Acest articol nu este pentru cei daţi cu şmirghel pe creieri. Din nefericire este pentru cei treziţi …



Sfinţii Părinţi si marii duhovnici ne-au avertizat:


Acceptăm ca aşa va fi, insă o facem la nivel strict teoretic, fără a schimba absolut nimic din comportamentul nostru.

Suntem de asemenea inştiinţaţi ca aceste cumplite vremuri bat deja la uşi:


Dar tot de lemn rămânem.

Parintele Paisie Aghioritul ne învăţa: SIMPLIFICATI-VA VIATA.

Aiurea …
Ce mai asteptăm fraţilor?

Nu constientizăm că suntem nişte terminaţi. Suntem zob. Nişte infirmi total sudaţi de SISTEM ca de un soi de exoschelet fără de care nici să stăm în picioare nu mai putem. Mai ales orăşenii …




PROFETIILE STARETULUI ANTONIE:


Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …
 „Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.

Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane farar asplata nici Gomora- Los Angeles-ul.Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu,pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata – sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere.Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.”

Acum e pace si liniste. Auzim de cate o revolta sau de cate un razboi sau de cate un tsunami, dar ni se par toate foarte departe de noi. Si ni se pare ca va fi asa o vesnicie. Insa oricand se poate declansa urgia:

Vulcanul La Palma va erupe in urmatorii ani? Consecinta ar fi: un urias val tsunami ar lovi coasta estica a SUA

Cat priveste bandele … Isi fac ele de cap acum, dar atunci …

Evident,  in primul rand trebuie sa ne punem nadejdea in bunul Dumnezeu.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

MARILE PROBLEME ALE MIŞCĂRII LEGIONARE (dovezi chiar din cărţile legionare privind caracterul fascist, antisemit, ecumenist, ezoterist şi neortodox al grupării legionare)

RĂTĂCIRILE ECUMENISTE ale Arhim. ILIE CLEOPA din cartea “CĂLĂUZĂ ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ”

Conspiratia clanurilor de machedoni împotriva României