SUA: A trăi în afara sistemului este ilegal

Coșmar orwellian devenit realitate pentru o femeie din Florida după ce un judecător declară că a trăi “în afara reţelei” este ilegal
(NaturalNews) O femeie din Florida, care şi-a transformat cu succes utilitatile din casă şi anume a înlocuit apa oraşului şi electricitatea furnizată de o companie locală cu apă de ploaie şi panouri solare, este pedepsită pentru eforturile inovatoare de a trăi „în afara reţelei”, ceea ce un magistrat local a declarat recent că este ilegal şi o încălcare a ordonanţelor legislative locale.
Deși el a admis că reglementările sunt redundante și nerezonabile, magistratul special Harold S. Eskin a decis că Robin Speronis, fostă agent imobiliar, în vârstă de 54 de ani, care trăieşte în prezent în Cape Coral, încalcă legislaţia locală, fără a se mai menţiona Legislaţia Internaţională de Întreţinere a Proprietăţii, prin generarea și furnizarea propriei ape şi propriei electricităţi din elemente naturale, în detrimentul utilitaţilor publice.

“Cerințele rezonabile şi legislaţia nu merg întotdeauna mână-în-mână”, a declarat Eskin, insinuănd propriul dezacord referitor la normele scandaloase. Cu toate acestea, el insistă că este necesar punerea lor în aplicare, ” indiferent dacă vreau eu sau nu.”
Guvernul nu are dreptul de a obliga persoanele să rămână în reţea, spune un avocat independent
Conform Off Grid News, Speronis se luptă cu orașul Cape Coral din noiembrie, când un ofițer de aplicare a legilor locale s-a prezentat prima dată la ușa ei și efectiv a încercat să o evacueze de pe proprietatea deţinută pentru că nu folosea utilităţile publice. Speronis susține că a se baza pe natură pentru supravieţuire este o alegere personală, şi că oraşul îi încalcă drepturile încercând să o forţeze să intre în sistem.
“Eu sunt în legalitate”, a declarat Speronis pentru News-Press despre povestea sa. “Sunt în acord cu viața … poţi fi cuplat la reţea, dar nu eşti silit s-o foloseşti. Şi atunci, ce rost mai are?”
Pentru anul trecut, Speronis s-a bazat pe energia solară și pe apa de ploaie pentru a alimenta duplex-ul ei mic situat în centrul oraşului Cape Coral. Ştilul ei de viaţă din afara reţelei include, de asemenea, folosirea unui mic aragaz de tabără pentru a găti, un număr de lămpi de propan pentru a genera lumină și căldură și chiar un duș de camping conectat la un rezervor de apă de ploaie pentru făcut baie.
Cerințele contradictorii ale legislaţiei locale sunt perimate, ele trebuie să fie eliminate
Speronis, care este o susținătoare vocală a argintului coloidal folosit pentru sănătate și vindecare, admite că ea încă mai utilizează sistemul public de canalizare pentru apa reziduală, dar spune că nu are nevoie de apa oraşului sau de electricitate. Chiar și așa, cu excepția câtorva încălcări presupuse cauzate de faptul că nu a primit o notificare adecvată, municipalitatea insistă ca Speronis să se conformeze cerinţelor sale.
“A fost un război psihologic”, spune Todd Allen, avocatul lui Speronis “, care a fost de acord să o reprezinte pro bono. “Există un conflict inerent în legislaţie.”
Acest conflict apare în principal datorită unei învechite ordonanțe din Cape Coral, care necesită ca locuinţele situate într-o anumită vecinătate de apa livrată de municipalitate să fie cel puţin conectate la sistem, indiferent dacă îl folosesc sau nu. Intenția inițială a acestei dispoziții a fost de a interzice utilizarea de puțuri de apă acolo unde apa publică este disponibilă, o limitare pe care oraşul nu o aplică pentru colectarea apei de ploaie.
“Întregul punct de vedere pare a exista pentru a descuraja un stil de viață interesant, care este independent de sistemele orașului”, scrie JD Tuccille pentru Reason.com cu privire la situație. “Restrictive, fără minte, reguli ca acelea cu care Speronis este amenințată, sunt un pericol atât pentru independenţă cât şi pentru inovaţii. Dar acesta e modul în care oficialii guvernamentali gândesc.”
Între timp, Speronis a rămas neclintită în refuzul ei de a se supune la cererile oficialitaţilor oraşului, chiar dacă ea are pus sechestru pe proprietatea sa pentru amenzi neplătite referitoare la aceste „încălcări”. Speronis poate face apel în continuare la decizia judecătorului, totuşi, ceea ce-i va permite să rămână în legalitate.
“Suntem în fazele preliminare ale acestei poveşti,”, a declarat Speronis pentru News-Press. “Avem un drum lung, lung de parcurs. Sunt sigură că se va face dreptate.”
Cititi va rog si:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

MARILE PROBLEME ALE MIŞCĂRII LEGIONARE (dovezi chiar din cărţile legionare privind caracterul fascist, antisemit, ecumenist, ezoterist şi neortodox al grupării legionare)

RĂTĂCIRILE ECUMENISTE ale Arhim. ILIE CLEOPA din cartea “CĂLĂUZĂ ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ”

Conspiratia clanurilor de machedoni împotriva României